SEGRE

Juan Borrás Mauri

Carta d'agraïment al 061, 112 i la unitat de Cardiologia de l'Arnau de Vilanova

Vista del hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Vista del hospital Arnau de Vilanova de Lleida.SEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

El passat dia 28 de juny havia de ser un dia especial, era l’últim dia de feina de la meva dona, Conchita, i li teníem preparada una sorpresa per celebrar-ho. Visc a la Bordeta, em vaig despertar sobre dos quarts de set del matí i vaig començar a pensar com seria el dia, però l’ocorregut a continuació ho va revolucionar tot.

Vaig començar a sentir un lleuger dolor a la part esquerra del pit i braç esquerre, i sentia que s’anava fent més intens i el primer que vaig pensar és: infart! Sense dubtar-ho ni un moment vaig agafar el telèfon alhora que la despertava i vaig trucar al 061 (alhora ella trucava al 112). Quan vam explicar els símptomes van anunciar que venien immediatament. I així va ser. Van tardar uns escassos deu o dotze minuts (per a mi es van fer eterns) i a partir de la seva arribada és on vull incidir i agrair l’actuació: ràpida, professional, humana, tranquil·litzant-me, a més, no només a mi, sinó també la meva dona.

Ja dins de l’ambulància, mentre efectuava el trajecte cap a l’Arnau de Vilanova, va continuar l’atenció cap a la meva persona, l’arribada i entrada al centre hospitalari va ser ràpida igual que l’atenció rebuda que vam rebre allà: introducció via catèter d’un stent que solucionava així el problema que m’afligia.

Ja a l’UCI van seguir l’atenció i les cures que van propiciar la meva recuperació i després de vint-i-quatre hores se’m va traslladar a planta, a la qual vaig estar setanta-dues hores i posteriorment vaig ser donat d’alta.

El motiu d’aquest escrit és agrair de tot cor, mai millor dit, l’eficàcia i atenció rebudes per part de tot el personal de la Unitat de Cures Intensives i cardiologia del centre i especialment als que em van atendre en primera instància al meu domicili: Miriam, Miguel, Miguel i José. Un milió de gràcies a tots.

tracking