x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

  • Joel Bastons Vilaltella

Ordenar el trànsit a Mollerussa

Actualizada 26/07/2019 a las 10:43
Imatge d’arxiu d’un senyal que limita la velocitat a 30 km/h a l’avinguda del Canal de Mollerussa.

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Imagen de archivo de una señal que limita la velocidad a 30 km/h en la avenida del Canal de Mollerussa.

SEGRE
SR. DIRECTOR:

En el ple de dijous passat el grup municipal socialista va fer un prec sobre el carrer Domènec Cardenal i aquest prec serà el contingut a tractar en aquesta carta. Després de la molt encertada decisió d’anteriors governs municipals de Mollerussa de convertir solars sense edificar situats en trama urbana en zones d’aparcament, ara cal abordar la millora en la regulació del trànsit urbà de vehicles.

Podríem parlar de molts indrets de la ciutat, però la principal prioritat, a parer nostre, és resoldre la situació del carrer Domènec Cardenal, des de davant del Col·legi La Salle fins a l’avinguda del Canal, a la rotonda del tractor, un dels eixos viaris principals de Mollerussa. Malgrat haver renovat l’asfalt de la calçada en temps recent, no es van condicionar les voreres perquè fossin transitables per als vianants ni es va afrontar el tema dels aparcaments. Hem de constatar que cap Corporació, malgrat els reiterats compromisos dels successius alcaldes, ha solucionat el problema. Els aparcaments als costats del carrer dificulten el trànsit –el nombre de retrovisors laterals malmesos n’és una bona mostra– i limiten la via fins a fer-la impracticable per als vianants, que es veuen obligats a baixar de la vorera en molts punts; això és especialment perillós per a les persones amb dificultats per desplaçar-se.

La nostra posició és clara: suprimir els aparcaments als costats del carrer Domènec Cardenal, excepte uns determinats punts de càrrega i descàrrega, i eixamplar les voreres per fer-les útils, còmodes i transitables per als vianants. En definitiva, volem que s’abordi d’una vegada el condicionament adequat d’aquest carrer, que és una de les vies urbanes principals de la ciutat.
Etiquetas
Comenta el contenido

Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre