SEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

L’Horta de Lleida és una prioritat per al Grup Municipal Popular. Així es va demostrar en el primer ple ordinari, celebrat des de la constitució de la nova Paeria el 26 de juliol passat, on es va aprovar per unanimitat de totes les forces polítiques la primera moció presentada pel PP Lleida, referent a la seguretat de l’Horta.

Robatoris constants a les torres o magatzems, manca de seguretat, abocaments incontrolats a les finques, ocupacions il·legals o bé falta de senyalització en els camins són queixes constants dels veïns i veïnes que viuen a l’Horta de Lleida o que, per motius laborals, s’hi desplacen habitualment. Per aquest motiu, hem instat el Govern de la Paeria que, en coordinació amb la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya, adopti mesures per revisar el conveni relatiu al control de la seguretat de l’Horta, que data del 1999. És necessari incrementar la presència policial a l’Horta i, per extensió, a la resta de la ciutat.

Les patrulles policials, a banda d’estar-hi presents, haurien d’accedir a les torres, interactuar amb les persones que hi viuen perquè són qui, de primera mà, els informarà de la realitat de la seva partida i de les principals necessitats en matèria de seguretat. La població té la necessitat d’expressar-se i d’explicar què els preocupa, un bon punt de partida per començar a resoldre els problemes. D’això en diem “fer camí”.

La moció del nostre grup està pensada en clau municipalista, en les persones i, en clau de ciutat, a l’Horta. Aquesta és la Lleida implicada que volem i defensem.

tracking