x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

  • Rafa d'Alfarràs

Caixes d'estalvis: a partir de les 11 h

1
Actualizada 27/08/2019 a las 09:24
SR. DIRECTOR:

Com ha canviat el tema de les caixes d’estalvis (no diré noms no sigui que demà tingui a la porta de casa meva la GC), on ara sembla que hi ha horaris per a cada cosa que demanis. Si vols treure cèntims, et contesten que no vingui, vostè, fins a les 11.00 h o faci anar el caixer. És aquest el servei que rebem per tenir els nostres diners a casa aliena? Sí, sí, a casa aliena en contra de la nostra voluntat per complaure les obligacions de domiciliar- ho tot (t’hi obliguen). Ja sé que tenim els diners a un lloc on se suposa que estan segurs, però a quin preu! Comissions per A, comissions per B, no vingui avui, vingui a les 11.00 h, no funciona l’ordinador, etc. I la gent gran? Mereixen aquest tracte, aquest col·lectiu que no tenen una cultura informàtica ni financera? Mereixen que els maregin i marginin amb aquest tipus de respostes? Què pretenen? Que la societat vagi per un camí tecnològic, financer, globalitzat, és a dir, capitalista de totes totes on només tenen cabuda uns quants que ells volen i no tots? I els que no estiguin dins d’aquest cercle, els arraconem directament? No anem bé.

No podeu pretendre arraconar aquelles persones grans que han lluitat molt davant d’infinites injustícies per aconseguir uns drets, i que ara en un no-res, perdem drets dia a dia. Seguiu així, seguiu...

Comentarios

  • #1 Joan COLOMA LLEVOT
    28/08/19 06:55

    La majoria d'entitas bancàries volen estalviar-se despeses, més ara que els tipus d'interès están prácticamente a zero, o que són negatius com l'euribor. Això fa que, ja des de temps, promocionin la banca electrònica o tota mena d'artilugis perquè sigui el client el que faci la feina, tancant oficines i eliminant llocs de treball, el que produeix una evident desatenció del propi client.
    Aquesta política pot canviar en un entorn de interessos més alts, però no crec que massa. De totes formes la banca es pot trobar amb d'altres empreses que poden oferir els seus serveis d'una manera més ågil i propera, cosa que els obligaria a canviar d'actitut vers el client. Esperem que així sigui.

    Denunciar Responder
Comenta el contenido

1
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Descubrir
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre