SEGRE

DIVINA FARRENY JUSTRIBÓ

Carta d'agraïment

Gerent de les regions sanitàries Lleida i Alt Pirineu i Aran

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Ens trobem en una situació extraordinària que es pot allargar en el temps algunes setmanes més. Des de mitjans de febrer el sistema sanitari està en alerta i treballant per garantir que totes les necessitats sanitàries estiguin cobertes i els recursos a l’abast de la ciutadania. Som un sistema ampli, divers, amb capacitat d’innovació, de recerca, participatiu, responsable en l’atenció als ciutadans i ciutadanes, d’adaptació en moments de crisi, de treball transversal i col·laboratiu.

El sistema sanitari ha de preservar i mantenir amb totes les garanties, com fins ara, la resposta a urgències com infarts, ictus o accidents politraumàtics; a l’activitat important com els parts, la diàlisi, la quimioteràpia o la radioteràpia; i als casos greus provocats per la pandèmia. Hem de fer compatible tot allò que és urgent i important amb aquest escenari.

Cada gest que fa cadascun de nosaltres treballa a favor de la resolució d’aquesta situació d’alerta sanitària, i això és molt rellevant de cara a protegir el sistema sanitari i tots els professionals que hi treballen. Vull amb aquesta carta fer arribar el meu reconeixement, el meu suport i el meu agraïment més personal i professional també, com a gerent de les regions sanitàries Lleida i Alt Pirineu i Aran, a tot el col·lectiu de professionals del Sistema de Salut a Lleida i Pirineu, sanitaris i no sanitaris, de l’àmbit públic i del privat, de les diferents xarxes assistencials, atenció primària, hospitalària, extrahospitalària, salut mental, socio

sanitària, de l’àmbit de la salut pública, epidemiologia, veterinària, farmàcia, personal del SEM i voluntaris que treballen en aquests moments amb un únic objectiu: vèncer el desafiament que ens presenta el coronavirus. Som conscients de les moltes dificultats que en poc temps hem hagut d’afrontar i haurem de seguir treballant en aquesta línia, no defallirem, no dubtarem i no mirarem cap a un altre lloc. Estem demostrant que som un sistema que treballa molt i eficientment, que sabem molt bé quina és la nostra prioritat, millorar la salut de la ciutadania, i això ho vull posar en valor. Us encoratjo a continuar com ho esteu fent, gairebé sense pausa, a recórrer aquest camí difícil professional i personal, perquè tots i totes sabem que s’ho val.

tracking