SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Sóc una lleidatana que paga fidelment els imports de l’ajuntament i mai m’he queixat, encara que sempre he considerat que probablement Lleida és la província més cara de Catalunya pel que fa als impostos i no entenc per què.

Avui, però, vull fer pública la meva queixa perquè estic dolguda per la indiferència o poca eficàcia del nostre ajuntament durant el confinament de la Covid-19. Jo visc a Rovira Roure, on sempre passava l’equip de neteja municipal i regava les voreres cada dia: ah!, però d’ençà la pandèmia, no solament no ha passat amb el camió d’aigua, sinó que no he vist tampoc que passessin a desinfectar, com s’ha fet en tants pobles i ciutats; però, això sí, s’han cobrat els impostos de neteja amb la pujada corresponent, sense haver treballat ni la meitat. A més, tan deixada ha estat la higiene que aquests dies he pogut veure una rata passejar-se tranquil·lament pel mig de l’avinguda.

Tot això no em sembla just. Sr. Alcalde, així com vostè, si ha de fer front, segurament, a despeses costoses d’altres institucions, demanarà rebaixes, per què no aplica la mateixa mesura als contribuents? On és la veu dels diferents partits de l’oposició que formen el ple i que haurien de fer-se ressò dels interessos del poble? O és que estan massa enfeinats a escoltar els cants del ramadà i s’obliden de casa nostra?

tracking