SEGRE

Joan Manel Alès Martín

En suport als mitjans locals de Lleida

Secretari de comunicació i esports del PSC de Lleida, Pirineu i Aran

Imagen del lazo amarillo en la fachada de la Paeria.

Imagen del lazo amarillo en la fachada de la Paeria.MAITE MONNÉ

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

El lema de la campanya de l’actual alcalde de la ciutat de Lleida era “El canvi honest”. La veritat és que sí que van ser honestos perquè ens van dir que hi hauria un canvi, però el que mai van aclarir és si aquest era per a bé o per a malament. Aquests últims mesos hem pogut veure com la desídia i el canvi de l’equip de govern ens ha portat una pujada d’impostos per tenir carrers més bruts i sense manteniment, paguem més impostos per portar a Lleida el World Padel Tour en detriment de les subvencions als clubs esportius locals, paguem més impostos perquè pugui haver-hi més regidors amb dedicació exclusiva a la Paeria que no ens donaran alternatives a una festa major anul·lada per la pandèmia.

Doncs amb aquest seguit d’infortunis per als lleidatans i les lleidatanes, ara l’actual alcalde Pueyo ha decidit ferir de mort els mitjans de comunicació locals. Com a exemple, l’actual equip de govern ha trobat més adient dedicar 1.015.735,61 € a pagar una empresa que farà tasques que ja fan els professionals de Paeria en comptes d’ajudar a la subsistència dels mitjans de comunicació locals, retallar subvencions a empreses locals que donen treball a professionals de les nostres terres i oportunitats als joves que surten de la facultat, per dedicar ajudes a mitjans nacionals i grups de comunicació que ja reben suport a escala autonòmica i estatal perquè, entre altres coses, la seu no la tenen a Lleida.

Aquesta és la realitat del nostre ajuntament, la primera institució pública que troba el ciutadà i que ha de vetllar per les persones que conformen el nostre municipi però que compta amb un equip de govern que dedica diners públics a subvencionar mitjans de comunicació d’altres ciutats i territoris. Per sort jo confio en la professionalitat dels nostres mitjans locals i que seran capaços de trobar recursos per a la seva subsistència, ara que l’ajuntament els ha donat l’esquena, i que puguem continuar escoltant l’opinió dels ciutadans i ciutadanes de les nostres terres, puguem rebre l’actualitat del nostre territori i puguem sentir, veure o llegir els triomfs i les derrotes dels nostres equips esportius.

tracking