SEGRE

ELS TEUS COMPANYS DE CORREUS DE TÀRREGA

Et tenim molt present, Jesús

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Vam tenir la sort que els nostres camins es creuessin en un moment donat de la nostra vida, i gràcies a això vam poder compartir molts moments junts, els quals, tots i cadascun d’ells, recordem amb un somriure als llavis.

Ja han passat uns dies des que vam rebre la trista notícia de la teva marxa. Ho vam viure amb sorpresa i incredulitat. Ens va sobtar totalment, i la ràbia i la impotència que va néixer a dins de cadascú de nosaltres, tant a nivell personal com d’equip, encara les arrosseguem.

La teva absència és notòria a la nostra unitat de treball, i encara no hem après a conviure amb la sensació de buidor que ens ha suposat. No saps la pell de gallina que li queda a cada persona que acut a l’oficina preguntant per tu, que no són poques, i s’assabenta de la teva partida. Tot això és un reflex més del que has marcat a la vida de tantes persones.

Malgrat tot, estem convençuts que has passat de conviure amb nosaltres a viure als nostres cors. Tingues clar que et recordarem pel teu optimisme, alegria i ganes de gresca. El temps que has estat entre nosaltres no ha estat gaire llarg, però ens ha aportat molt. A la família, dir-li que en aquests moments tan durs se sentin d’alguna manera més acompanyats, perquè de ben segur que som molts els que ens sentim afortunats d’haver-lo conegut.

Una abraçada.

tracking