SEGRE
Uno de los heridos acudió por su propio pie al hospital Arnau.

Uno de los heridos acudió por su propio pie al hospital Arnau.LLEONARD DELSHAMS

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Fa uns dies va morir Fancisco Pifarré Cervera després d’una llarga malaltia. Voldríem agrair públicament l’atenció mèdica i professional que va tenir en el decurs de la seva malaltia.

Són molts el professionals de la salut que durant aquest dos anys van participar en el diagnòstic i tractament de la malaltia. Especialment voldríem recordar la infermera Verònica d’Assajos Clínics i a la Dra. Cristina Solé Felip de la Unitat de Diagnòstic Ràpid de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. A les infermeres de la Unitat d’Insuficiència Cardíaca de l’Hospital Universitari de Santa Maria: Carme, Mireia i Anna, que tant físicament com telefònicament ens van guiar en el decurs de la malaltia.

Finalment voldríem agrair al seu internista Dr. José Luis Morales Rull i a la seva metgessa de família, la Dra. Mari Cruz Sanz Martínez, la dedicació i la professionalitat que van tenir envers ell. Són molts els recursos econòmics que es van invertir amb el Francisco. La professionalitat i la dedicació d’aquests i altres sanitaris que també van intervenir no té preu. Sempre us portarem en el nostre cor. Moltes gràcies.

tracking