x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

  • Joel Bastons Vilaltella

Cap del Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Mollerussa

Deixadesa municipal a Mollerussa

Actualizada 18/06/2020 a las 12:31
La plaça de l’Ajuntament de Mollerussa.

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© La plaça de l'Ajuntament de Mollerussa.

SEGRE

Sr. Director:

Des de finals del mes d’octubre passat, l’ascensor ubicat a l’estació de ferrocarril de Mollerussa es troba fora de servei, amb el consegüent perjudici per a les persones amb mobilitat reduïda, que no poden travessar les vies del tren a través de la passarel·la inferior per poder accedir a l’estació d’autobusos.

Conscients del perjudici que aquesta situació provocava a molts ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat, vam plantejar la qüestió al Ple municipal del dia 30 de gener. La resposta de l’alcalde va ser que després de tres mesos de l’avaria encara no havia passat el pèrit corresponent. Al Ple del 30 d’abril vam tornar a plantejar el tema i la resposta de l’alcalde fou la mateixa. Al Ple del 28 de maig vam insistir en el fet que s’arreglés l’avaria d’una vegada i que es reclamés la responsabilitat de l’asseguradora. Les coses a l’ajuntament de Mollerussa van així... El passotisme de l’alcalde Marc Solsona per la gestió ordinària municipal té molt a veure amb les seves ambicions polítiques personals que fan que tingui la seva atenció més orientada cap al que pugui succeir a Barcelona o a Brussel·les que cap als problemes, a les misèries i les mancances que vivim i patim diàriament a Mollerussa.

La veritat és que la ciutat fa pena: voreres en mal estat, sots a les calçades, brutícia en molts racons, mostres d’incivisme, etc. són una bona mostra d’això. Nosaltres, fidels al nostre compromís electoral, seguirem insistint en la necessitat d’una ciutat ben cuidada, ordenada i neta, que faci goig, i que els responsables municipals vetllin també pels petits detalls que condicionen el dia a dia de totes les persones que vivim a Mollerussa i que volem gaudir-ne.

Comenta el contenido

Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre