SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Ara que ja estem arribant al final del curs 2019/2020 i el nostre fill acaba la seva etapa a l’institut, després de sis anys, tocarà començar un altre camí. Ha estat un curs molt trist. Vam tenir la reunió de fi de curs per videoconferència i ens va fer molta pena acabar d’aquesta manera, però degut al Covid-19 no ho hem tingut l’oportunitat d’acomiadar-nos presencialment.

Donem les gràcies als seus tutors, al Mariano, a la Dolors, al Fernando, al Joan i a la Montse. No ha estat una etapa fàcil, cada curs hem tingut alguna ensopegada, però amb l’ajuda dels tutors i professors ho hem pogut solucionar. Moltes gràcies a tots els professors i professores per la vostra tasca i dedicació al nostre fill. No em voldria deixar d’anomenar la M. Rosa Sellés, que sense haver-la tingut de professora ha mostrat molt d’interès pel nostre fill, com també a la Laura Sala per haver-lo ajudat en un moment puntual. Una vegada més, gràcies.

Us trobarem a faltar però sempre estareu al nostre cor. I si algú ens pregunta per algun institut de Mollerussa recomanarem el Terres de Ponent. Esperant que algun dia ens puguem tornar a veure. Fins aviat.

tracking