SEGRE

Associacions adherides

Manifest de les associacions de comerciants de Lleida

Associació de Comerciants Magraners; Federació d’Associacions de l’Eix Comercial; Associació de Comerciants de Cappont; Associació de Comerciants Escorxador-Templers i Zona 07; Associació de Comerciants del Clot i confluències; Associació de Comerciants de la Bordeta; Associació Slow Shop Lleida; Associació de Comerciants Democràcia-Cardenal Remolins; Associació d’Empresaris de Centre Històric; Associació de Comerciants Zona Alta; Associació de Comerciants i Industrials de Pardinyes; Associació de Comerciants i Industrials de Balàfia.

Creado:

Actualizado:

Des de les associacions de comerciants de Lleida us volem comunicar la nostra disconformitat amb el confinament total del Segrià: Davant la mala gestió per part de tots els ens públics implicats tant de la Generalitat, Ajuntament de Lleida, Diputació de Lleida i el Govern Espanyol, volem mostrar la nostra indignació i preocupació per com s’està gestionant el brot de la Covid-19 a Lleida i com afecta el nostre sector.

Sortim d’un confinament de dos mesos, hem tornat a endegar els nostres negocis, hem invertit perquè els nostres establiments compleixen amb totes les garanties de seguretat i desinfecció. Vàrem assumir totes les pèrdues, però ja no podem més! Un altre confinament no el podrem assumir.

Abans de tornar al confinament total, creiem que hi ha d’altres mesures menys dràstiques i que econòmicament afectarien menys el teixit comercial de la ciutat i la comarca.

tracking