SEGRE
L'Eix Comercial de Lleida, en l'inici del nou confinament

MAGDALENA ALTISENT

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Prevenció i voluntat. Prevenció és allò que haurien d’haver fet a l’abril, senyor alcalde, delegats del Gobierno, assessors i tot l’estol de càrrecs que diuen amén. I voluntat és el que li falta al govern català, senyora consellera, senyor president i companyia, per defensar un territori que sols els importa per menjar-se les nostres pomes i préssecs i esgarrapar uns quants vots.

Prevenció implica executar controls estrictes als que arriben a la nostra capital, a les ramades de temporers, amb papers o sense, que encara no han sabut gestionar des de fa dècades. Voluntat és el que no tenen perquè la cadira els va gran, estan desbordats, no en saben prou i de deu caps, nou envesteixen i només un pensa.

Prevenció també significa trucar a totes les portes que faci falta, les de Madrid incloses, i imposar-se com ho fa el senyor BonÀrea, Lord Voldemort, que ningú s’atreveix a mencionar perquè Guissona no es confina, però sí Raimat. Voluntat inclou dotar la sanitat de més recursos, més personal, més consciència, ja que al capdavall són ells i elles els majors perjudicats, i l’economia, la de butxaca. Sembla que hi hagi un cert interès a enfonsar-la, perquè les grans empreses no es toquen, ni els grans bancs, ni les grans ciutats. Qui els marca l’agenda, senyors polítics?, perquè queda clar que vostès ni manen, ni en saben

tracking