SEGRE

UN VEÍ DE L'EIX COMERCIAL

Música molesta a l'Eix Comercial de Lleida

LLEIDA

L'Eix Comercial de Lleida, en l'inici del nou confinament

MAGDALENA ALTISENT

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Els qui vivim a l’Eix Comercial ja estem acostumats a escoltar gent tocant música al carrer. Ho fan de forma legal perquè la Paeria els autoritza, i no em sembla malament, però en la meva opinió crec que s’hauria de regular una mica més i millor. Posaré com a exemple el meu cas, que és el de més veïns. Durant tot el matí tinc un acordionista tocant a sota de casa, des de les deu del matí fins a les dues del migdia. I a la tarda en ve un altre que comença a les cinc i no para fins a les vuit. És a dir, durant tota la jornada comercial. Us podeu imaginar que això és molt molest i més amb aquesta calor que t’obliga a obrir les finestres si no tens aire condicionat.

Crec que l’Ajuntament hauria de regular-ho i autoritzar, per exemple, un màxim de dues hores al mateix lloc al dia. L’Eix és molt llarg i es poden desplaçar. Us podeu imaginar que no estem parlant de llegendes de l’acordió, sinó de persones amb uns coneixements de l’instrument bastant limitats.

Demano, i crec que puc parlar en nom de molts veïns afectats de l’Eix, que la Paeria prengui nota si ho considera escaient i faci alguna cosa –i això no inclou fer venir la Urbana, que feina tenen amb coses més importants–, i, si pot ser, que sigui abans que tanquin per vacances

tracking