SEGRE
Sanitarios haciendo un test a  a una trabajadora de un centro geriátrico de Aitona.

Sanitarios haciendo un test a a una trabajadora de un centro geriátrico de Aitona.AMADO FORROLLA

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Quan era petit els meus herois eren, per exemple, Superman, Batman, Spiderman, juntament amb els altres personatges de ficció. Avui els meus herois no tenen superpoders, no duen capes, ni tampoc una vestimenta que els amagui de qui són realment.

Els meus herois no volen, però no deixen de córrer d’una banda a l’altre per ajudar els altres per fer front a aquesta maleïda pandèmia. Ara, en el meu tro d’herois, s’hi han afegit, contractats per I’ICS, els mediadors interculturals i els treballadors socials. Ells formen part d’aquests equips de superherois. És increïble com aconsegueixen estar a tot arreu, a tots els llocs on es requereix ajuda humanitària, llocs on s’han instal·lat tot de recursos per poder assistir les persones necessitades. Allà estan ells, mediant, aconsellant, informant, escoltant, a primera línia i sense descans... Tots ells són herois amb sentiments, i porten moltes hores a les seves esquenes, i totes les que els queda per endavant... Amb l’afegit risc de contagi, encara que sempre procuren dur amb ells la seva roba de superherois, anomenat EPI, que els protegeixi.

No tinc paraules per descriure la increïble tasca que estan duent a terme, i ho dic amb coneixement de causa. Només espero que quan tot això acabi es reconegui també als mediadors i treballadors socials la tasca que estan exercint dia rere dia. Gràcies per la vostra entrega, gràcies per ser els meus superherois en moments que us necessitem. Guanyarem el virus.

tracking