SEGRE
Imagen de archivo de la plaza Major de Mollerussa.

Imagen de archivo de la plaza Major de Mollerussa.Jordi Guardiola

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Il·lustríssim senyor alcalde de Mollerussa, en aquests temps d’incerteses, s’agafi el camí que s’agafi, a vostè i a tots els càrrecs que han de gestionar una situació dins els seus àmbits de competència se’ls criticarà. Malauradament, com a ciutadà, també he de fer-li arribar una crítica o més aviat una queixa.

Des de l’inici de l’anomenada “nova normalitat”, un seguit d’actes incívics es repeteixen cada dia. Sols parlo de la zona que m’afecta, però entenc que és un mal extensiu a altres zones del terme municipal.

Al tram de terra que hi ha des del passeig de La Salle, un cop sobrepassada la via fèrria fins a la Urbanització Urgell, hi ha una munió de jovent que no respecten l’obligació de portar la màscara, que a cops formen grups de més de 10 persones sense la més mínima separació, que deixen la brutícia a terra, vehicles que fan curses per veure quin aixeca més pols, conductors que fan tripijocs amb altres conductors, gossos de raça potencialment perillosa sense morrió i a cops sense corretja. És a dir: qui surt a passejar i a fer esport ha de fer malabars per evitar passar vora seu i demanar respecte. Tan sols vull afegir que informada una parella de la Policia Local, es van limitar a dir que se’ls havia de trucar. Sé que no poden ser arreu, però quan hi van (en tres mesos a les 8 de la tarda sols els he vist dos cops) tan sols falta que facin anar els rotatius i les sirenes per avisar de la seva presència. D’això se n’anomena mascarada. Gràcies.

tracking