SEGRE

Una Comunitat de veïns del carrer Soldevila

L'Ajuntament de Tremp no ens cuida

Imagen de archivo del centro de Tremp, con el Epicentre.

Imagen de archivo del centro de Tremp, con el Epicentre.SEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Vull fer aquesta queixa en aquest mitjà, perquè ja no sé què fer. El dia 2 juliol d’enguany vaig presentar una queixa/denúncia a l’Ajuntament de Tremp perquè el local del carrer Soldevila núm. 3 de Tremp, al costat de casa meva, té el compressor de l’aire condicionat engegat les 24 hores del dia de dilluns a diumenge. Al ser un aparell vell fa molt soroll i vibracions, i porto ja més d’un mes sense poder descansar ni de nit ni de dia, i la meva qualitat de vida se’n ressent.

La situació és molt greu! He de sortir de casa meva si vull estar tranquil·la. Ha vingut la Policia Local i també els Mossos d’Esquadra, en diferents hores, de dia i de nit, que han pogut comprovar presencialment els molestos sorolls i vibracions que produeix l’aparell, però l’Ajuntament de Tremp no dóna cap solució... Diuen que passarà un tècnic per fer els mesuraments corresponents, però el tècnic no passa, ni informen de res per escrit.

Hi ha moments de desesperació en què he trucat al 112 d’emergències en un intent que algú ho solucioni. Després, al trucar a l’Ajuntament de Tremp per demanar solucions he de sentir-me dir expressions de la senyora Elena com ara: “Posa’t taps a les orelles”, “tanca el balcó i les finestres de casa”, “no era necessari que truquessis al 112”, “si no et contesten en 30 dies, et queixes al Síndic de Greuges”, entre d’altres.

Mentrestant jo segueixo sofrint els sorolls, i no sóc l’única, ja que una altra veïna també es va decidir a denunciar la situació a l’Ajuntament de Tremp. Els propietaris del negoci on funciona el compressor tenen el negoci tancat fa tres setmanes. I aquells que han de donar solució al nostre problema descansen tranquil·lament a casa seva, sense cap pressa per solucionar aquesta situació insuportable! Un últim apunt: des que hem presentat les queixes a l’Ajuntament de Tremp, ens hem trobat xiclets enganxats dins del forat del pany de la porteria i l’altre dia un clau enroscat al pany...

tracking