SEGRE

JAUME SELLART I LLAURADÓ

Carta oberta a qui correspongui de CaixaBank

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

El sotasignat, en Jaume Sellart i Llauradó, humil i digne client de CaixaBank, de l’oficina que aquesta entitat té oberta a Balaguer, amb una edat de 74 anys i molt desfasat en temes informàtics, voldria fer les següents observacions als directius d’aquesta entitat: Sempre he cregut que parlar ens fa més humans, i demanar cita per telèfon, cosa molt normal al meu criteri, cada vegada és més complicat, ja que l’altra part comunica o no contesta; i els que no disposem de correu electrònic (que a vegades tampoc serveix), com és el meu cas, podem arribar a la conclusió que fem nosa.

Les comissions no afluixen de cap de les maneres, i són puntuals al més mínim servei (tot sigui per la causa). I ja per últim (no vull cansar el lector), cal dir que si als que no tenim pactat rebre les notificacions per via telemàtica ens enviessin un cop al mes un sobre amb els quatre rebuts i despeses que ens carreguen (i algun ingrés?) i llegir en paper –que no plàstic– l’estat numèric del nostre compte no canviaria gaire el pressupost a efecte de beneficis per a CaixaBank. També es podria justificar com a Obra Social, això sí, sense desgravació a efecte d’impostos.

Tot això ve a compte perquè a tots els que ens ha agafat el nou sistema en temps de caducitat i ens costa adaptar-nos o no ho creiem obligatori ens sentiríem una mica més protegits el temps que ens queda. Molt atentament.

tracking