SEGRE
Antonio Miguel Pardos y, en la imagen de la derecha, Dante Pérez.

Antonio Miguel Pardos y, en la imagen de la derecha, Dante Pérez.SEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

El que, per desgràcia, tornarà a ser alcalde de Gimenells, Dante Pérez, és tot un mal exemple, com a persona i com a polític, ja que, a pesar de la seua educació jesuïta, està mancat dels mínims valors ètics i morals que ha de tenir un cristià o algú amb humanitat. Qui el coneix sap que només veu la política com un negoci lucratiu que li proporciona ingressos sense haver de realitzar treball físic, al qual té aversió. A més, el seu objectiu no és millorar el poble, sinó que persegueix guanyar punts de cara que el PP el mantingui com a candidat a diputat, sigui al Parlament o al Congrés, tant li fa, el que desitja per sobre de tot és viure com un rei borbònic gràcies al generós sou propi d’un diputat.

Per aconseguir-ho no ha tingut cap mena d’escrúpol a l’hora de faltar a la voluntat del difunt regidor del PSC Antonio Pardos, el qual va donar suport a Som Poble, agrupació de veïnat, sense adscripció a cap partit, que, amb l’Emma Solans al capdavant, governava sense cap mena de conflictes. No es pot dir el mateix del govern anterior del Dante, quan es van cremar banderes.

Durant els tres anys que va ser alcalde de Gimenells es va obsessionar amb el procés fins a l’extrem que va dividir el poble entre els que estaven amb ell, franquistes o espanyolistes d’extrema dreta, i els que no tenien cap posicionament o bé eren independentistes. Va arribar a tal punt la tensió al poble que va aconseguir unir l’oposició, PSC i PDeCAT, i aquests van tirar endavant amb èxit una moció de censura contra ell, el març del 2018. Quan van arribar les eleccions municipals del 2019, es va tornar a presentar i les va guanyar només per 48 vots de diferència.

Com que no va obtenir prou majoria, Som Poble i l’únic regidor del PSC li van impedir tornar a l’alcaldia. Malauradament, el senyor Pardos va traspassar i el seu lloc el va ocupar el següent de la llista, Ivan Alcolea. EI Dante no va deixar passar ni un any de dol i va proposar a l’Ivan que s’aliés amb ell per presentar una moció de censura. El jove Ivan, finalment, després de mesos de pactes amb nocturnitat i traïdoria s’ha deixat arrossegar per l’ambició desmesurada del Dante i ha acceptat la propina de ser alcalde durant 8 mesos, la resta del mandat, i fins al 2023 serà per al Dante.

És a dir, el Dante farà alcalde algú que solament va obtenir 107 vots d’un cens de 855 votants. Després de renegar dels socialistes i d’estripar-ne el carnet, ara, el Dante es torna a aliar amb ells. Amb aquesta moció, que tirarà endavant gràcies al “canvi de jaqueta” de l’Ivan, el qual traeix el pacte entre el PSC i Som Poble, es veurà interromput un programa de govern basat en un procés participatiu obert a tota la població i s’iniciarà novament la “dictadura” del Dante, una gestió que respon només als interessos dels seus partidaris i amistats, als quals ha de satisfer deutes i promeses gràcies a les quals obté vots i favors.

Aquest hereu del caciquisme no és de rebut que torni a l’alcaldia després d’acusar les mestres de l’escola del poble d’adoctrinar l’alumnat, de faltar al respecte públicament a aquells que tenen una altra ideologia i de muntar escàndols mediàtics. Ja cal que estiguem alerta, perquè el Dante i la seua tropa d’energúmens deixen els de Vox al nivell dels nens cantaires de Montserrat.

tracking