SEGRE

Josep M. Carles Aguilà

La situació del Centre Històric de Lleida

Membre de la PLATAFORMA SOM VEÏNS

Restos del mercadillo de la plaza del Dipòsit.

Restos del mercadillo de la plaza del Dipòsit.SOM VEÏNS

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Mentre la ciutadania de Lleida continua esperant les disculpes de les administracions per les injustificades mesures que es van prendre aquest estiu, mentre el sector de l’hostaleria, el comerç i d’altres pateixen l’enèsima i indiscriminada restricció, mentre tothom es troba pendent de les dades sanitàries que ens administren cada dia, al Centre Històric de la nostra ciutat no hi ha novetats.

Això vol dir que les administracions, concretament el nostre ajuntament, tot i que també els departaments de la Generalitat pertinents, segueixen amb la seva inacció i complaença respecte de les problemàtiques que patim, i que no repetiré perquè ja són del seu coneixement i de tota la ciutat.

Tan sols volem insistir en el que s’esdevé cada dia, i especialment els caps de setmana, a la plaça del Dipòsit.

Us recomano una visita un dissabte a la tarda, si no l’heu feta ja. Un mercadet de tot tipus de productes es desenvolupa sense cap restricció davant la inoperància dels cossos policials, especialment de la Guàrdia Urbana. Corre la brama entre els veïnatge que aquest cos té la consigna (no escrita, esclar) de no insistir en la vigilància i control d’aquestes i altres activitats il·legals que es produeixen contínuament en el nostre barri. Ens agradaria molt que aquests rumors es poguessin contrarestar amb una actuació decidida i amb un desmentiment per part dels seus responsables policials i polítics.

I abans que des de persones i entitats, algunes de les quals es peixen de les menjadores oficials i no viuen al barri, se’ns torni a acusar de racistes, volem tornar a manifestar el que ja hem dit altres cops: nosaltres des de la nostra no-dependència de cap color polític, treballem per a la defensa dels drets i el compliment dels deures per part de tot el veïnatge del Centre Històric, els que hi viuen des de sempre i els que hi han arribat en els darrers temps.

Moltes gràcies per la vostra atenció, i quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment

tracking