SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Tinc un dubte i una solució si l’ajuntament de Lleida així ho vol: ahir em vaig trobar amb persones al carrer que per diferents circumstàncies passejaven per la ciutat, i algunes em comentaven (gent gran, jo tambien en sóc) que “amb els bars i restaurants tancats, si ens trobem davant d’una necessitat fisiològica (orinar, etc.), on acudirem si no tenim temps d’arribar a casa?”

Aquesta pregunta la vaig traslladar a la Guàrdia Urbana, i no van saber donar-me una resposta clara. Em deien que al Centre Cívic, però a Pardinyes aquest equipament està tancat des del mes de març; als súpers o establiments oberts, però em diuen que només és per a ús del seu personal (lògic amb aquesta pandèmia), o arriscar-nos i fer-ho a la via publica, amb la possible sanció que això comportaria. Total, impossible.

Per als homes és mes fàcil, però a les senyores els resulta gairebé impossible, i penso: que no tenim als magatzems WC de plàstic guardats de festes, obres, etc., que es poden posar temporalment per a emergències? Gràcies i perdó per les molèsties.

tracking