x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

  • Gemma Masip

Preus abusius de la matrícula de l'Escola de Música i Conservatori

Actualizada 10/11/2020 a las 10:32
CARTA AL DIRECTOR

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© CARTA AL DIRECTOR

SEGRE

SR. DIRECTOR:

Aquesta setmana hem rebut el cobrament de la matrícula de l’Escola de Música i el Conservatori de Lleida i hem pogut observar un augment considerable de l’import en relació amb els preus del curs passat. La quota d’enguany és de 142 € a l’Escola de Música i de 182 al Conservatori.

Resulta que a casa som família nombrosa de cinc membres i som també quatre alumnes que paguem aquesta matrícula: jo (mare) i les meves tres filles. És difícil no indignar-se en veure com any rere any va apujant l’import sense saber en quin concepte i sense cap explicació ni justificació coneguda.

Les meves preguntes són les següents:

  1. Quin és el desglossament de l’import de la matrícula?
  2. Com és que puja sense fre any rere any sense estar subjecte a cap contenció que l’assimili a l’increment de preus al consum?
  3. Per què no està subjecte a les bonificacions per família nombrosa com la resta de preus públics aplicats a l’Escola de Música i al Conservatori?

Considero aquest import de matrícula totalment abusiu i molt poc transparent (realment no se sap a què es destinen aquests recursos: el professorat no pot facilitar fotocòpies, no es disposa de wifi a les aules, les classes a l’Escola de Música són, des de fa una setmana, no presencials, etc.) Tal com està la situació actual i tenint en compte que un trimestre del curs passat va ser totalment telemàtic, crec que caldria reconsiderar aquesta quota. Atentament.

Comenta el contenido

Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Descubrir
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre