x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

  • Ramon M. D.

El postureig del Comú de Lleida

Actualizada 12/11/2020 a las 10:56
CARTA AL DIRECTOR

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© CARTA AL DIRECTOR

SEGRE

SR. DIRECTOR:

Senyor director, ja fa uns dies vaig llegir al seu diari que el regidor Talamonte, del Comú de Lleida, proposava que l’any vinent tots els regidors s’abaixessin el sou. La proposta em va semblar bé, perquè el que és clar és que ni de bon tros es guanyen el que cobren els regidors de l’actual ajuntament, i menys els de l’equip de govern: tenen la ciutat feta un desastre; no l’han defensat quan ha calgut; no tenen cap projecte engrescador; el nivell d’alguns regidors és realment lamentable, etc. I els sous van des dels 1.300 € per regidor que no té l’exclusivitat, passant pels 3.400 € dels regidors amb dedicació exclusiva, fins a l’alcalde, que en cobra 4.800. Però bé, seguim amb la proposta del Comú o del senyor Talamonte, que sembla que és qui mana. Vol abaixar sous i els seus col·legues es posen les mans al cap i ho rebutgen. Clar, no tornarem a modificar el cartipàs per enèsima vegada en un any i mig que portem de legislatura municipal! I per què no?, em pregunto. Han modificat el cartipàs quan els ha donat la gana per anar contractant assessors, però ara, és clar, per abaixar-se els sous, doncs no.

Senyor Talamonte, doni exemple i abaixi’s el sou, vostè i la seva companya, la senyora Ferre i ja està. Els altres que facin el que vulguin, però vostès, que tot el dia donen lliçons d’honestedat i ètica a dojo, facin el primer pas. Vostè fa una proposta que d’antuvi sabia que la resta de l’equip de govern no acceptaria. Això és postureig i res més.

Comenta el contenido

Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Descubrir
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre