SEGRE

Toni Quintana

Hospital de Santa Maria de Lleida, un bon exemple de qualitat sanitària

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

El passat 13 de novembre vaig ser operat de pròtesi de maluc pel Dr. C. Schinder i el seu equip. Tant l’operació com el postoperatori van ser exitosos.

Personalment, soc un amant de l’òpera i soci del Liceu. Un dels plaers musicals més complets és assistir als espectacles operístics i gaudir dels músics, instruments i cantants que formen tots una harmonia. Sembla impossible que tanta diversitat pugui conjuntar-se a l’uníson i pugui formar una delícia i un plaer per a l’oïda. Durant els cinc dies hospitalitzat vaig gaudir d’una òpera sanitària per a mi meravellosa i única, atesa la quantitat de professionals que em varen tractar: conserges, seguretat, personal de neteja, auxiliars, infermeres, metges, administratius, cafeteria, etc. Tots tocant a l’uníson com si fos una simfonia molt ben conjuntada i orquestrada.

Des del moment d’ingressar a les 7 del matí fins que em van donar d’alta, puc assegurar que no hi va haver ni un sol desafinament de l’orquestra, tots van actuar amb gran pulcritud en la realització dels temps, afinaments musicals i sobretot amb una afabilitat i amb una naturalitat pròpia dels grans professionals que mai podré oblidar. Des d’aquí vull aixecar un càntic de lloança i un agraïment molt sincer per la gran tasca que està duent a terme to el personal que es dedica a la salut.

Amb tot el problema de la Covid-19, l’espera es va fer llarga per operar-me, però ha valgut la pena, l’hospital Santa Maria de Lleida és un Liceu de la salut, amb una orquestra que està sonant a la perfecció. Cal destacar com porten a terme una funció bàsica per als éssers humans: cuidar la salut amb una qualitat excel·lent. A tot el personal de l’hospital Santa Maria de Lleida, moltíssimes gràcies! Sou molt bona gent!

tracking