SEGRE

Sandra Liliana Suárez Aria

Agraïments al SEPE... Ha-ha-ha

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Ric per no plorar al comprovar en primera persona la ineficàcia dels funcionaris i la institució del SEPE, i aquesta carta és per mostrar la meva indignació davant d’això. 

Sentint-ho molt, sobretot per les dates en les quals ens trobem, al llindar de les festes nadalenques, quan tot hauria de ser bons desitjos i felicitat, no puc sentir-ho per aquests funcionaris tan ineficaços i insensibles.

Després de dos mesos d’haver prorrogat els ERTO ja concedits, estem alguns sense veure ni un cèntim des de ja fa dos mesos, i anem en el tercer mes. Ens espera un Nadal amb més llàgrimes que somriures gràcies a aquest fet. Mentrestant, ells estaran asseguts a la taula amb les seues famílies, amb uns bons plats i tot de regals per als fills, i els altres estarem, si així ho vol la sort sort, amb una mica de pa i alguna cosa per acompanyar-lo. Ells estaran gaudint de les seues pagues extres (per cert, són unes pagues que cobren gràcies al fet que paguem els nostres impostos), i altres estarem pensant en ells de molt mala manera, tenint sentiments de ràbia per la culpa que tenen al veure les nostres taules mig buides i les cares de pena dels nostres fills al no poder comprar-los ni un sol regal pel Pare Noel.

Només els demano que pensin un moment en totes aquestes famílies que s’han quedat en una molt precària situació per la seua ineficàcia i lentitud, en les llàgrimes i mals de cap que ens provocaran els rebuts impagats que tenim per culpa seua (la llum, el gas, el lloguer, etc. ), i sobretot en les males festes que tant nosaltres com els nostres fills i famílies passarem gràcies a ells. A les famílies que es troben en la meva mateixa situació els desitjo de tot cor que l’any vinent els sigui molt pròsper i que ens porti feina, salut i funcionaris que siguin que com a mínim siguin molt més eficients.

Feliç Nadal i pròsper any 2021, deixant fora d’aquests desitjos aquests funcionaris i institucions.

tracking