x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

  • J.A.

Gràcies a diari SEGRE

Actualizada 14/12/2020 a las 11:44
CARTA AL DIRECTOR

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© CARTA AL DIRECTOR

SEGRE

Sr. Director:

Desconec si pot ser habitual que un lector o subscriptor d’un diari faci públic el seu agraïment al director del diari SEGRE de Lleida.

Per una raó molt important per a mi, i crec també per als seus lectors. El diari SEGRE és el diari després de La Vanguardia de Barcelona que dedica més espai a les seves pàgines als seus lectors i facilitar-los que puguin expressar les seves opinions públicament. Desconec el motiu pel qual molts altres diaris no hi donen importància, i només cedeixen limitats espais. Però en l’actualitat som molts els que cada matí busquem la pàgina dels lectors, perquè sempre llegeixes escrits de ciutadans de Lleida majoritàriament, i t’assabentes de les problemàtiques que succeeixen a la ciutat que vivim.

Això succeeix pel simple fet que molts lectors passem pàgina de les informacions i entrevistes de polítics que no convencen per ser suposadament d’enfrontament personal, repetitiu i ancestral. Només ens importen els percentatges de la pandèmia, que de vegades no convencen ni el millor matemàtic; són vides que hem de tenir present en els nostres pensaments.

Gràcies una vegada més, al Director del diari SEGRE. Per l’espai en què els lleidatans podem expressar les nostres vivències diàries

Comenta el contenido

Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Descubrir
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre