SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Nadal, reis i any nou, la majoria sempre ho esperava amb alegria i reconciliació. Les persones eren més flexibles i humanes. Aquest any no serà igual, l’epidèmia n’és la causa.

Molta gent ens ha deixat i els recordarem sempre amb afecte. El que és clar és que aquest món tan desigualat i materialista sense escrúpols, i faltat de justícia, no pot existir. S’ha de canviar d’actituds perquè anem millor i complir els manaments i l’Evangeli, estimar Déu i el semblant com a tu mateix. La perversitat humana pot acabar amb aquest món. Tenim líders, economistes, polítics i religions que no han aconseguit arranjar aquest món. Tenen les seves pròpies teories i molts posseeixen riqueses.

Només confio en una revolució espiritual interior, millorar-se a si mateix i donar exemple. De vegades els coneixements no ens porten a la veritat. Abans admirava la intel·ligència. Ara admiro la bondat. Estem desconnectats de Déu i no tenim força per defensar-nos. Avui més que mai, no estem preparats per defensar el bé. Hi ha una llei suprema que diu que ningú es burli, que estaran jugant en el cel aquí a la terra. Els grans homes han cregut en Déu; la natura crec que és una sola cosa. L’ésser humà sempre ha volgut independitzar-se de la llei de Déu per trobar-la massa severa.

És quan l’home es destrueix. Ell no és un dictador; deixa el poble lliure per elegir. Estem davant d’una pandèmia global mai vista, una guerra sense armes, amb dubtes si això és fals amb la raó; només es pot acceptar i entendre amb la Fe, que és la força de la vida. Aquest Nadal no podem celebrar-lo sense pensar en les víctimes, em poso al seu lloc i només demano que encara que no comprenguem els designis de Déu que estan proveïts de paciència i esperança. Aquest malson s’ha d’acabar.

De tot cor desitjo que tinguem raonament davant de l’adversitat en què vivim perquè se solventi com més aviat millor la situació i puguem tornar a la normalitat. Ho dic i ho prego de tot cor

tracking