SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

L’Ajuntament de Mollerussa organitza cada any durant el mes d’abril, coincidint amb la festa de Sant Isidori, un dinar per a tots el avis i àvies en el qual es fa un reconeixement i menció especial a aquells i aquelles que compleixen 95 anys.

Aquest any, però, a causa de la pandèmia, ha estat diferent. Tot i així, la regidora Social de la població ho ha reorganitzat de forma genial. Un acte senzill d’una durada de poc menys d’una hora en el qual es realitzà un emotiu reconeixement a les persones que durant la seva vida han treballat i lluitat per Mollerussa.

El dijous 17 de desembre del 2020, el teatre de L’Amistat va acollir les quatre famílies homenatjades per tenir un avi o una àvia que complia 95 anys. Vull destacar l’emoció de l’esdeveniment en la figura del meu pare, Jaume Gomà Vidal, natiu de Mollerussa i que fa cosa d’un any viu a Bell-lloc amb nosaltres. El reconeixement a la seva trajectòria de vida el va omplir de goig, il·lusió i esperança. Desitjo agrair a totes les persones i entitats que ho van fer possible: l’alcaldia, les representacions polítiques, entitats i sobretot a la Carme, que amb el seu treball diari i l’empenta que la caracteritza fa que moments com els viscuts quedin eternitzats en les vides d’aquells que durant tants anys han treballat per fer que Mollerussa sigui el que avui és. Ara molts veuen com els avis i les àvies marxen i ho fan sense una abraçada sincera d’agraïment als fill i nets. Als pares els devem la vida, i l’agraïment ja és etern només per això. La sensació d’afecte i estima que vaig experimentar en la figura del meu pare en aquells moments és difícil de descriure, no té preu. Saber reconèixer i estimar aquells que ho han donat tot perquè la nostra societat sigui cada vegada millor és un deure. Els avis i àvies, gràcies al seu passat, ens han fet com som en aquest present i sense ells estaríem perduts.

Moltes gràcies per donar-los aquestes satisfaccions, per fer-los sentir que la seva vida ha merescut d’allò més ser viscuda.

Gràcies per fer gaudir els més grans d’un reconeixement més que merescut, sentir aquest escalf els enlaira a l’eternitat.

tracking