SEGRE

Associació Dones del Clot

Al barri del Clot no hi ha local social

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Al barri del Clot, un barri molt poblat, no hi havia cap local social. L’any 2001, un grup de dones va crear l’Associació de Dones del Clot i, d’acord amb l’ajuntament de Lleida, es va facilitar un local on poder desenvolupar les activitats previstes per l’associació com ara reunions, gimnàstica, xerrades formatives, costura, manualitats, pintura, ioga, etc.

El local estava situat en un soterrani a la plaça de la Constitució. A causa de les males condicions del local, amb difícil accés i ventilació deficient, es va acordar el trasllat en un altre de situat en una planta baixa dels voltants que havia llogat l’ajuntament.

El confinament per culpa de la pandèmia ha impedit mantenir un contacte estret entre tots i totes els i les membres de l’associació, però a finals del mes de gener es van entregar les claus del que fins ara havia estat el local social.

Des de llavors no es disposa d’un lloc adient que substitueixi l’anterior. Les membres de l’associació esperem que tant aviat com es puguin obrir els centres cívics ja puguem gaudir d’un espai de reunió i evitar haver de fer un èxode cap a altres barris de la ciutat. Demanem que s’atenguin les nostres demandes per reprendre les activitats que ara com ara estan interrompudes.

tracking