SEGRE

Òscar Camarasa

Ens falten polítics més compromesos

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Avui m’he llevat astorat amb la notícia de la detenció d’en Pablo Hasél. Envoltat de companys i lluitadors es va tancar a la universitat esperant ser detingut perquè també tenia clar que tard o d’hora l’aparell justicier de l’estat i els seus servidors el detindrien. Fins aquí, tot normal.

El que m’ha sobtat és la manca de polítics electes tant d’un color com d’un altre, a excepció dels de la CUP. On eren els partits independentistes que amb un micròfon davant del nas s’omplen la boca defensant aquestes causes? O no és un tema que vagi amb vosaltres? Aquest noi va cantar. Sí, cantar una lletra en què diu una cosa que tothom sap que és així i de la qual els mitjans d’arreu van plens i ho han esmentat, però gràcies a un estat opressor amb unes lleis arcaiques i que protegeixen sempre els poderosos, facin el que facin, el detenen per haver ofès la corona. Sí, ho heu sentit bé.

Ara, si algun particular o algun mitjà de comunicació carrega contra les institucions catalanes o els seus polítics, no passa res. Però es veu que ara, com que ja no estem en campanya i no cal patir pels vots, els nostres estimats polítics no van veure adient estar al costat d’aquest noi i la seva causa. Això de defensar un raper no aporta gaire, per tant, per què mullar-se? A mi no m’agrada la seva música, però sí el seu missatge, i per això li dono el meu suport.

Molts van xerrant per tot arreu dient que estan al costat de la universitat, també de les causes difícils i de la injustícia, això sí, mentre no comporti anar a rebre garrotades, passar fred o una mala estona dormint, si cal, a terra, llavors xiulen o es giren d’esquena, no sigui cas que rebin.

Estic molt enfadat de veure que quan es tracta de temes desagradables no som capaços de mullar-nos o donar la cara. Senzillament, és amb aquests exemples que es demostra la implicació i l’alçada dels nostres estimats polítics.

tracking