SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

El passat desembre del 2020 vaig ser víctima de la falta d’empatia i responsabilitat per part d’un dels conductors dels nostres autobusos, concretament de qui operava la línia 5 Arnau-Pardinyes a les 15.20 hores. La meva condició física (dolors articulars generals a tot el cos) acostumea a deixar-me fora de joc sovint i m’obliga a dependre del transport públic o privat per desplaçar-me per la nostra ciutat.

A l’hora anteriorment esmentada em trobava esperant l’autobús després de finalitzar la meva jornada laboral i la meva sorpresa va ser quan l’autobús no va fer acte de presència únicament per no realitzar l’obligatòria parada que figura al seu trajecte i em va deixar abandonada a terra.

L’excusa que gestualment em va indicar el conductor de l’autobús mentre passava de llarg era que un autocar de línia bloquejava la parada perquè hi estava estacionat i per això no s’aturaria. Cal dir que el més usual en aquests casos és que l’autobús resta parat darrere del cotxe de línia fins que aquest marxa o obre portes abans d’arribar a la parada per permetre pujar la gent en lloc de marxar.

El gran desenllaç d’aquesta situació va arribar fa relativament poc, després d’haver interposat una reclamació a l’Oficina de Consum de Lleida per demanar una disculpa oficial de l’empresa Autobusos Lleida i del conductor específic que em va provocar aquest greuge.

Després de dos mesos de silenci per part de l’empresa, parlo amb Consum per saber de quina manera es podrà resoldre això i, segons em comenten, si no hi ha una reclamació monetària pel mig, ja no hi poden fer res. Està vist que esperar decència i autoresponsabilitat per part d’Autobusos Lleida va ser una errada i que, en lloc d’això, hauria d’haver demanat una compensació monetària. Amb aquest escrit no cerco més que posar de manifest una mala praxi que portem observant durant anys i que, malauradament, veig que haurem de continuar patint fins que la mateixa empresa i l’Administració no hi posin remei. Potser ja comença a ser hora de cuidar dels veïns i veïnes de Lleida, no els sembla?

tracking