SEGRE

Què més han d'aguantar la Guàrdia Urbana i els Mossos?

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Acabo de veure les notícies més manifestacions a favor del desgraciat de Hasél i, a la porta d’una comissaria de la Guàrdia Urbana, vàndals purs han incendiat un cotxe de la Policia Local. Els mossos increpats per aquests vàndals i els cap superiors de la policia que no permeten usar pilotes de goma. És a dir, els vàndals poden tirar tota mena d’objectes contra la policia i aquesta no pot ni tan sols defensar-se, a banda que se suposa que han de defensar el poble.

Em sento en un país de pandereta, en què les persones normals que es manifesten tranquil·lament i després cap a casa hem de suportar tots aquests aldarulls, que posen en perill les vides dels policies sense poder-hi fer res perquè els comandaments de dalt no permeten actuar, encara que sigui amb mànegues d’aigua. Si no tenen aquesta eina, que la demanin a Ilnet, ja veureu com quan estiguin molls amb, el fred es dispersaran, els vàndals, i a la vinent potser s’ho pensaran dos vegades. Aquests dies a la plaça Sant Joan repartien propaganda i eren noiets molt joves.

Em vaig adonar, al parlar amb un d’aquests nois, que defensaven una cosa que Hasél no fa realment, la “llibertat d’expressió”. Però és que Hasél en moltes de les seves cançons amenaça i desitja la mort, i això per a mi no és llibertat d’expressió sinó terrorisme verbal, i no parlem de la trencadissa de vidres, la crema de contenidors i material urbà: per a mi això és vandalisme. És més, això ho haurien de pagar els detinguts en aquests actes i, si són menors, els pares.

Tot el meu suport a la policia i demano que pugui actuar, ja que la seva feina és mantenir l’ordre i el respecte a costa de tot, i no pot ser que els vàndals puguin llançar llambordins, vidres, ampolles i cremar cotxes, i la policia hagi de quedar-se aguantant la tempesta. En resum, ja n’hi ha prou, s’ha de poder fer alguna cosa contundent perquè la pròxima vegada s’ho pensin dos cops.

tracking