SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Sembla que alguns polítics no veuen el futur ni el present adequadament, segons jo penso.

El paer en cap de Lleida ara insisteix amb el tema de vacunar el sector agroalimentari... i reclama a l’Estat declarar-lo essencial. Sr. Pueyo, tots som essencials en les nostres professions, però el problema radica en el motiu pel qual s’immunitza, que en primer lloc és alliberar el sistema sanitari del possible col·lapse, i això implica que es vacuni per franges d’edat i no per “essencials”, perquè els que es moren i ingressen a UVI o als hospitals tenen més de 60 anys.

No moren ni emmalalteixen tan greument els més joves, la qual cosa no vol dir que no emmalalteixin. I els essencials sens dubte, com els sanitaris i assimilats o els de forces de seguretat i bombers, ja han estat vacunats. No li sembla que els transportistes o les caixeres de súpers o els taxistes o els venedors d’elements necessaris com el paper higiènic també són essencials? Miri, si miren (vostè i els del seu partit, ERC ) la TV, veurà el tema més clar.

Per evitar el col·lapse ja s’ha pres la decisió de posar vacunes segons edats i deixar una mica de banda el tema d’essencials. Sr., “faci-s’ho mirar” i pensi que si es fa el que dieu segur que hi haurà gent de 65 a 79 anys que ho pagaran, i potser amb la seva vida, segons jo crec. No tenim vacunes tan ràpid i per a tots. Un altre tema és que es protegeixi el tema econòmic, per la qual cosa agrairia que m’expliqui què pensa de la restauració i dels cambrers i cuiners entre, d’altres.

Aquests no són també essencials? Sols el 36 per cent dels de 80 anys han rebut vacuna... a dia d’avui a Catalunya, segons dades de La Sexta TV, aquests han d’esperar perquè es puguin vacunar els sectors essencials? Ja veig que els jubilats i gent amb problemes sanitaris (càncer, etc.) segons el que sembla i pel que escriu o declara (i espero que sigui un error) haurien de fer cua per ser vacunats, o no és així? Què ens diu?

tracking