SEGRE

Kamo Diaby Diawara

Teorema de l'hipòcrita

4t d’ESO. Centre educatiu: Institut Samuel Gili i Gaya

Creado:

Actualizado:

XV Concurs Periodístic Josep Pernau

Sr. Director:

Bon dia a vostè i a tots els meus estimats oients, a continuació us explicaré una anècdota que em va ocórrer l’altre dia i gràcies a la qual he descobert una nova fórmula. Els oients infidels diran que l’he plagiat a un tal Pitàgores del qual no he sentit a parlar en la meva vida. A continuació la fórmula: “Catet al quadrat + catet al quadrat = hipocresia.”

Ara us explicaré com he arribat a aquesta conclusió. L’altre dia mentre veia històries a Instagram, en vaig veure una que em va deixar molt confús per dues raons: una era la publicació en la qual es podia veure com dos oficials de policia assassinaven un civil innocent als Estats Units, i aquella trista notícia va fer explotar l’anomenat Moviment BLM, un moviment antiracista i amb ànsies d’igualtat que no va trigar molt a actuar. La gent va començar a sortir al carrer amb pancartes i al crit de black lives matter (les vides negres importen) van demanar justícia per a aquell fet tan cruel.

La segona raó és la que més sorprès em va deixar, la raó va ser la persona que va pujar la història protestant. Segurament us preguntareu per què una persona que només intentava difondre un acte cruel i injust em va deixar tan sorprès; va ser perquè la mateixa persona que acabava de pujar aquesta història era la mateixa que no fa moltes setmanes va dir a un grup d’homes de color que tornessin al seu país d’origen. Aquest home va posar aquesta història amb la intenció d’aparentar una cosa que no era, i perquè la va veure en la història d’un altre “tontet”, vull dir, “catet”, que també patia aquesta terrible malaltia anomenada hipocresia, i així successivament fins que molts acaben infectats, però, en fi, la hipotenusa, vull dir, la hipocresia. Gràcies per haver dedicat aquests cinc minuts a llegir la meva anècdota i ves amb compte amb els hipòcrites

tracking