SEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Vull començar agraint la programació de festa major que ha tingut la ciutat de Lleida, en una situació com la que estem vivint és molt important donar suport als esdeveniments culturals. Molts de nosaltres feia molt de temps que no trepitjàvem un concert i aquesta festa major feia molt de goig.

El que els ciutadans no agraïm tant és la mala gestió d’aquests concerts, amb entrades limitades que van ser impossible d’aconseguir més enllà d’uns pocs privilegiats que van poder reservar-ne fins i tot 20.

Era d’esperar que tota la gent que no va aconseguir entrades intentaria entrar-hi si no s’ampliava l’aforament o gaudiria el concert des de fora. Això va crear una gran acumulació de gent en un espai molt reduït, ja que tots els Camps Elisis estaven tancats sense motiu. Sabent que això passaria, no hauria estat millor tenir-los oberts i que la gent pogués gaudir del concert des de fora sense formar acumulacions? A més, amb un espai tan gran com el que tenim, no s’hauria pogut tenir un aforament més gran? L’actitud del personal també va ser poc adequada en alguna ocasió, a més d’obrir portes massa tard, ja que fins i tot tenint entrada vam entrar-hi amb el concert ja començat.

Per acabar, vull mencionar el que va passar al concert de Zoo als que no teníem entrada: ens van fer fer una cua paral·lela per entrar en cas que hi hagués aforament disponible, però ens vam quedar fora una bona estona esperant saber si podríem entrar o no, gaudint del concert que ja havia començat, fins que van aparèixer tres furgons policials que van crear una cadena entre nosaltres i el concert, fent-nos sentir com a delinqüents, quan l’única diferència entre nosaltres i els de dins havia estat una mala gestió dels esdeveniments. Espero que el que ha passat aquests dies només serveixi per millorar, ja que és important continuar consumint cultura i que la gent la pugui gaudir després del que estem vivint.

tracking