SEGRE

M. Zamora

Sr. Lladonosa, hi haurà llambordes a tot el Pla d'Urgell

Carles Palau Boté. Portaveu del grup d’ER C-AM al Consell Comarcal del pla d’Urgell. Maribel Zamora Urrea. Consellera Comarcal del Pla d’Urgell i Regidora de cultura de l’Ajuntament de Torregrossa

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

El març del 2018 el Ple del consell comarcal del Pla d’Urgell va aprovar per unanimitat a proposta del grup comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya una moció que acordava el següent: “Que el consell comarcal faci un cens dels ciutadans deportats en els camps d’extermini nazi i contactar amb l’artista corresponent, a fi de fer i col·locar les llambordes.”

Fa uns mesos, el grup d’ERC va reclamar que es complís el que es va acordar en aquella moció: no pot ser que tres anys després no s’hagi fet cap gestió al respecte. La memòria dels que van patir la deportació i l’assassinat no pot ser menystinguda.

La resposta que vam obtenir de l’actual president va ser positiva, i a hores d’ara estem a l’espera que se’ns comuniqui quin termini d’entrega hem d’esperar. És per això que en l’encapçalament d’aquesta carta responem afirmativament a la seva del dia 25/05/2021: “Sí, hi haurà llambordes Stolpersteine; no només a Torregrossa, sinó a tots els pobles del pla d’Urgell que tenen víctimes de persones deportades als camps d’extermini, tots ells censats en diferents estudis ja duts a terme.”

tracking