SEGRE

Maite Montañés

Visca el Posa't la Gorra!

Presidenta d’AFANOC

Posa't la Gorra 2021

GERARD HOYAS

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Aquest cap de setmana les gorres van tornar a la Seu Vella més de dos anys després de la darrera vegada que vam fer el gest de posar-nos-la en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer. També la música del RockpelsXuklis va tornar a sonar a Lleida per als joves amb aquesta malaltia. És fàcil i ràpid de dir, però en uns temps tan i tan difícils com els actuals, tornar a sortir al carrer i poder visibilitzar de nou el càncer infantil suposa tot un repte per a la nostra entitat, però també tot un orgull de mostrar que, malgrat tot, seguim endavant.

I seguim endavant perquè les nostres famílies ens necessiten més que mai. Perquè tots hem sigut conscients que una pandèmia ha parat el món en sec, però a l’AFANOC hem vist com el càncer infantil no tan sols no s’ha aturat, sinó que els infants i adolescents amb càncer ens han necessitat encara més perquè amb el confinament i la crisi sanitària la seva situació s’ha agreujat.

Per això volem agrair a totes i cadascuna de les persones que aquest cap de setmana van tornar a posar-se la gorra o van viure la música per als infants i adolescents amb càncer. Perquè amb aquest gest a priori tan simple ens han donat forces per no decaure i continuar oferint de manera gratuïta tots els serveis amb els quals busquem millorar la seva qualitat de vida durant tot aquest procés: atenció psicosocial; suport als hospitals de referència; la Casa del Xuklis per a aquelles famílies que han de desplaçar-se a Barcelona perquè els seus fills rebin tractament, i una delegació a Lleida per seguir al costat dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies quan retornen al territori i comencen un nou procés, que no és menys dur.

I enguany, més que mai, volem agrair públicament l’esforç de les empreses patrocinadores, els col·laboradors i els voluntaris, les institucions, les entitats i els comerços, els artistes, la comunitat educativa i el Consorci del Turó de la Seu Vella, perquè tots ells, en major o menor mesura, s’han vist afectats per la pandèmia però en cap moment no ens han deixat enrere i han volgut estar al costat de l’AFANOC.

Així que ara més que mai... Visca el Posa’t la Gorra i visca el RockpelsXuklis!

tracking