SEGRE
Vista general de los vecinos de Joc de la Bola plantando árboles en el solar de la calle Alcalde Pujol.

Vista general de los vecinos de Joc de la Bola plantando árboles en el solar de la calle Alcalde Pujol.AMADO FORROLLA

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR: No m’ha sorprès gaire la destitució com a tinent d’alcalde del Sr. Talamonte, car ja se sap que tot tripartit sol ser fràgil, i més quan es tracten temes bastant distants ideològicament de com pensa cada un dels partits que l’integren.

No puc dir que hagi seguit meticulosament la trajectòria del fins ara regidor del Comú, però sí que m’he adonat que una de les seves preocupacions ha estat la de plantació i restitució, en el seu cas, de l’arbrat necessari dels nostres carrers i places, i això crec que s’ha notat. Ara bé, encara és molta la feina que resta per fer en aquest aspecte. Dels altres aspectes ja ni en vull parlar, ja que no tindria prou espai per plasmar-ho tot.

La pregunta, doncs, és la següent: ¿si s’acaba (mentre escric això encara no se sap) expulsant del govern municipal el grup del Comú, seguirà la Paeria la política verda endegada pel Sr. Talamonte o qui el substitueixi tindrà la cura de seguir el seu plantejament i, si potser, encara millor, superar-lo?

Tots sabem que la política verda de la Paeria no ha estat darrerament massa brillant, i ara, que semblava ben encarrilada, per raons ideològiques diferents de la política verda, potser acaba marxant el responsable. Qui ens plantarà, doncs, ara els arbres?

tracking