SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

“Des del dia que vaig néixer he estat envoltat d’amor i felicitat. Els meus pares estaven encantats de tenir un petit nadó entre els seus braços. Tots tres junts…” D’aquesta manera tan càlida comença el conte titulat L’autopista de la vida, que es troba inclòs en el llibre que porta el mateix títol que aquesta carta. El llibre “és el relat de catorze famílies colpejades pel càncer infantil. Els seus testimonis donen visibilitat a una malaltia que afecta tota la família. Són vivències narrades des del cor, compartides per poder sensibilitzar la societat i ajudar a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents que han patit, pateixen o patiran un càncer” (Sílvia Cano Moroba, autora del llibre).

“Un llibre que sap compaginar fàcilment l’entramat entre el propi testimoni, el d’altres i les creacions narratives que recopila i crea amb molta sensibilitat” (Àngels Llorens Mateu, psicòloga de l’AFANOC Lleida). L’autora sedueix el lector amb un títol esperançador i l’acompanya d’un contingut que desperta els més purs sentiments de solidaritat, empatia i altruisme vers les persones afectades. I, en el meu cas, queden reflectits en aquest text, escrit amb intenció, només, de difondre la vàlua humana, literària i àdhuc pedagògica d’aquest “llibre solidari”.

En venda només a l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). I “es destinaran tots els beneficis a la mateixa AFANOC, per tant, a millorar la qualitat de vida dels nens i adolescents amb càncer i les seves famílies”.

Finalment, la Sra. Cano també “agraeix un cop més a l’AFANOC la seva gran tasca humana i el seu esforç per divulgar i sensibilitzar la societat”. Tot seguit hi inclou un llistat de persones que han fet posible aquest “gran tresor que batega”, com anomena el llibre.

tracking