SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Un es pregunta què aporta un nou centre comercial a un poble-ciutat mancat de ciutadans? Que el meu Ajuntament cobrarà un bon pessic amb impostos. Però té visió de futur, l’Ajuntament, concedint llicències per obrir? La realitat és que no: recordeu fa molts anys la novetat del Boulevard Victoria? Fracàs rotund, un nou centre és pa per a avui i gana per a demà, les botigues que poden operar en un centre comercial són les mateixes que operen a l’Eix comercial, i és dubtós que vulguin doblar els comerços a Lleida, quan molts de renom ja han marxat, en canvi, s’ha proposat aquesta nostra Paeria el fet de fer venir empreses en les quals creixi el nombre d’habitants i alhora de consumidors? De ben segur que la ignorància sobre aquest tema no els fa pensar en això, és més important crear més i més botigues. Un centre comercial nou no farà que vingui més gent que la que ara ve, i si no, teniu per mostra la pel·lícula sobre la zona de vianants que varen vendre per la plaça d’en Ricard Viñes argumentant que les àrees vianalitzades atreien més gent i que ha estat un fracàs total, tant en disseny com en practicitat. Els centres comercials s’omplen en caps de setmana, la gent no ve a consumir res a la ciutat.

Ajuntament de Lleida, partit de Miquel Pueyo, poseu-vos les piles per atreure empreses i gent que pugui quedar- se a viure a Lleida, treballadors i treballadores qualificats i qualificades, que consumeixin producte local, quilòmetre 0, tot de proximitat, metges locals, gimnasos locals, comerços locals, etc. Busqueu, busqueu, Lleida està pobra de noves empreses, l’empresariat està envellint, faciliteu terrenys, feu rebaixes temporals d’impostos, feu créixer Lleida de persones, que la ciutat tingui vida de gent i no de superfícies i que sigui una ciutat atractiva per venir- hi a treballar i a viure.

Logísticament estem molt ben situats, autovia, autopista, aprofitem que tenim l’aeroport que fa llàstima, feu que sigui una ciutat plena de serveis lúdics, culturals, que no calgui marxar fora de la ciutat per passar-s’ho bé, feu créixer Lleida amb gent i empreses. Amb nous centres comercials això no passarà i ho sabeu, així que moveu el cul de les cadires i poseu-vos a treballar.

tracking