SEGRE

Gerard Serra i Martínez

Alcarràs

Exalcalde d'Alcarràs

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Escric aquestes línies des de la indignació i la ràbia per la manera que ERC d’Alcarràs està destruint la convivència de la bona gent del nostre poble. Vostès, senyores i senyors d’ERC a Alcarràs, no tenen escrúpols i per aconseguir el poder són capaços de tot sense límit. En 8 anys de govern d’ERC a Alcarràs han trencat la convivència de moltes famílies del nostre poble, l’han dividit per interès polític solament per l’afany de poder. Han intentat polititzar les entitats esportives, culturals i de lleure i, si alguna d’aquestes no obeïa les seves ordres, aleshores hi generaven una crisi, i als exemples que tots sabem em remeto i que van sortir als mitjans de comunicació (escola de futbol Baix Segrià, Futbol Club Alcarràs, Futbol Sala, etc.). Vostès demostren que no s’estimen el poble. Vostès l’utilitzen i el fan anar com si fos la seva finca particular. Podria estendre’m moltíssim, però em centraré en l’escrit que surt al diari signat per les dues regidores del seu partit polític a l’ajuntament d’Alcarràs, Laia Sisó i Marta Morreres.

Escoltin, si volen parlem d’assetjament i de feminisme:

• Només entrar al govern, ERC d’Alcarràs, l’any 2011, va començar a acomiadar persones indiscriminadament perquè no eren de la seva corda política sense cap mena d’escrúpol i ni tan sols valorant la seva capacitat de treball, en la majoria dels casos sobradament demostrada. Entre aquestes persones van acomiadar tres dones del centre cultural Lo Casino d’una setmana per l’altra sense cap raonament, senzillament perquè a vostès els donava la gana i manaven.

• A l’edifici de l’ajuntament alguna dona va plegar abans perquè s’ho veia venir. A la persona responsable de gestionar subvencions, que també era una dona, la van acomiadar també perquè no era de la seva corda política.

• A una treballadora dels serveis tècnics la van assetjar i li controlaven l’ordinador de la feina.

• Els darrers 4 anys de la seva legislatura una treballadora, amb més de 20 anys d’antiguitat al nostre ajuntament, va rebre dia rere dia atacs constants per no ser del seu partit i va patir tota mena de vexacions, fins al punt que tenia angoixa cada matí abans d’obrir el correu per veure quina bronca li esperava. Aquesta funcionària sí que la van fer plorar tancats al despatx del Sr. alcalde M.S. Aquesta dona avui té una incapacitat clínica amb informe mèdic en què diu que el motiu d’aquesta incapacitat ve provocat per aquest tracte d’assetjament constant rebut durant els anys que vostès manaven i que, curiosament, la regidora responsable d’aquesta treballadora era una dona i, en lloc de preocupar-se pel que estava passant, l’únic que va fer va ser seguir amb les vexacions. Aquesta treballadora no va denunciar els fets per por a les represàlies per part de vostès. Perquè vostès van fer de la por la principal arma contra algunes de les treballadores i treballadors del nostre ajuntament.

Però què passa? Abans, com que manaven vostès, no existia aquests tipus d’assetjament? I li recordo que vostè, Sra. Laia Sisó, era regidora en aquell moment. Que no se’n va assabentar? O potser no li interessava assabentar-se’n. Segons el seu escrit, Sra. Laia Sisó i Sra. Marta Morreres, no són assetjament tots els fets mencionats?, o és que en aquell temps que manaven vostès d’això se’n deia d’una altra manera? No facin tanta demagògia, sisplau, i comencin a netejar casa seva abans d’entrar a la dels altres.

Puc continuar.

• Si volen, podria parlar de l’assetjament que va fer un exregidor d’ERC i que vostès van tapar perquè no sortís enlloc (Patronat Municipal d’Esports).

• Si volen, parlem de l’assetjament laboral, personal i psicològic al gerent del PME, Ramón Espasa (EPD), durant 5 anys i que, després de diferents judicis que sempre va guanyar ell, van haver de readmetre’l i pagar totes les despeses amb els diners de tot el poble. I quan es va reincorporar el van aïllar en un despatx de poc més de 3 metres quadrats. Per no parlar d’escoltes telefòniques o detectius privats per vigilar el treballador. Fins i tot un treballador de l’ajuntament va plegar voluntàriament perquè li feia vergonya tot el que estava fent l’equip de govern d’ERC a Alcarràs a algunes de les treballadores i treballadors de l’ajuntament.

Senyores d’ERC d’Alcarràs, de lliçons, ben poques, i abans de denunciar res públicament per fer demagògia i amb l’únic afany d’aconseguir fer mal al nostre poble i la seva bona gent, facin neteja dintre de casa seva, que allí sí que hi ha autèntics dèspotes de la política municipal.

tracking