SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR: Amb aquesta expressió és com la Maria et donava les gràcies a la feina. L’utilitzava no només perquè treballem en el món de la restauració italiana, sinó perquè en la Maria Masip es combinaven de manera singular l’elegància i la professionalitat amb la generositat i la joia de viure. Fer equip amb ella era fàcil. Estimar-la ho era encara més.

Per això no entenem per què ens l’han pres, i el buit que sentim des del cap de setmana no pot ser més profund. En abraçar la Maria Rosa –la seva mare–, el Pere –el seu germà– i la Rita –la seva cunyada– vam comprendre l’origen de tant d’amor i per què en tants – familiars, amics, companys, proveïdors...– a compartir aquest dolor immens. Només l’alleugereix una mica el record de tot el que la Maria va regalar a l’equip de La Tagliatella: els somriures, l’empatia, la passió per millorar o la defensa del seu equip.

Gràcies, Maria Rosa, per haver-la portat a les nostres vides. I a tu, Maria, que ara vius dins nostre, “grazie mille e sii felice ovunque tu sia” (moltes gràcies i sigues feliç allà on siguis).

tracking