SEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director: He repassat dues vegades el diari de diumenge que vostè dirigeix i no he trobat cap referència a una manifestació que, ahir al vespre, va recórrer diversos carrers i places de Lleida, degudament escortats per les forces de seguretat, en la qual més de cent persones van demanar la no-implantació del certificat Covid.

Sense entrar en la polèmica sobre la conveniència o no d’aquesta i altres mesures que s’estan prenent per tal de protegir-nos d’una pandèmia que jo no negaré, m’estranya i em preocupa que no s’hagi recollit en el seu mitjà un esdeveniment que va interrompre el trànsit i el normal funcionament de la ciutat en un dia i hora tan assenyalats, sobretot quan vostès es fan ressò sempre de qualsevol manifestació que es convoca a Lleida, independentment del seu caràcter o del nombre de participants que hi hagi.

Només se m’acudeixen tres explicacions: la primera és que no he mirat prou atentament i no he vist la notícia (tornaré a repassar-ho); la segona, que, efectivament, vostès van decidir publicar-ho i algun entrebanc en el procés d’edició ho va fer impossible, i la tercera, que, donat el gran volum d’esdeveniments que ahir es van produir a la nostra ciutat, consideressin que aquesta manifestació no era una notícia prou important. Perquè de cap manera voldria pensar que vostès s’erigeixen en jutges sobre de quins esdeveniments la soferta ciutadania ha d’estar informada o no.

No voldria pensar que consideren que aquesta ciutadania no és prou madura per decidir si vol llegir una notícia determinada i opinar el que consideri convenient o simplement prefereix passar directament a la secció següent. No voldria pensar, finalment, que prefereixen que la gent no s’informi sobre determinades qüestions que podrien perjudicar la seva addicció al pensament únic, que, darrerament, sembla que és el que distingeix els bons ciutadans dels que no ho són

Nota de redacció Sobre la manifestació en contra del passaport Covid a què fa referència el lector, ens en vam fer ressò a l’últim paràgraf de la notícia central de la pàgina 9 del diumenge 28 de novembre.

tracking