SEGRE

Norbert Herrera Barrufet

Punt final a quatre anys dedicats al ciclisme lleidatà

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR: El novembre passat va finalitzar la meva etapa com a Delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida. Han estat quatre anys de dedicació al ciclisme lleidatà en els quals he intentat donar-li una empenta que, honestament, crec que necessitava.

Empenta a escala de relació amb els clubs, apropant-los una Federació que han de veure com a aliada i no com a enemiga; empenta en el nombre d’esdeveniments, augmentant-los un 75% respecte a l’inici de legislatura el 2017, i recolzant i facilitant la creació de proves competitives; empenta a escala de llicències, ja que tot i no augmentar en nombre sí que hem buscat i trobat avantatges i valors afegits per als federats; empenta en el ciclisme de base, passant d’una a tres Escoles Homologades per l’FCC a la província i creant un entorn més prolífic per als joves ciclistes, recuperant per exemple l’Open Provincial de BTT amb quatre proves; i empenta a escala comunicativa, online i offine, tan necessari avui en dia.

Tot i la irrupció d’una pandèmia que ho va alterar tot i que ha alterat alguns dels projectes previstos, el balanç global és positiu i crec que el ciclisme lleidatà ha fet un pas endavant els últims anys. Podem dir que torna a estar ben viu. Òbviament que ha quedat molta feina per fer, i que s’ha de treballar més fort en temes com el ciclisme formatiu o el ciclisme femení.

Per un futur millor, necessitem més Escoles de Ciclisme, més esdeveniments, reforçar l’oci, tenir un millor velòdrom, aprofitar al màxim el potencial del nostre territori, marcar diferència en l’excel·lència organitzativa, i remar amb l’ajuda dels clubs fort i en la mateixa direcció. Les bases hi són, i el talent també. I si hi he pogut aportar el meu granet de sorra aquests anys, doncs em dono per satisfet.

Serveixin aquestes línies d’agraïment als clubs, personal federatiu, ciclistes, institucions i a tots/es els qui m’han ajudat d’una forma o d’una altra, aquests quatre anys. Moltes gràcies

tracking