SEGRE

Tabare Moreyra Calduch

Òmicron i el geni de la làmpada

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR: Un cop més, el virus ha mutat. Una nova variant, ara africana, està demostrant que fins que el món no controli aquesta pandèmia cap lloc no estarà fora de perill, sense importar com de bé pugui semblar que un indret en particular ho pugui estar fent. Realment només hi ha una manera de fer-ho, i en el fons tots sabem quina és.

Comença amb la vacunació global i un enfocament àgil que faci servir i respecti la ciència. Cal que els recursos arribin arreu i no només al primer món, car vivim en un moment en què els desplaçaments per tot el planeta són un fet indiscutible. Això implica que cal fer front a les persones que lluiten contra la globalització i que usen fets com aquests per guanyar recolzaments polítics i de l’opinió pública. Sense cooperació, coordinació i comunicació internacionals, que són part de la globalització, no ens en sortirem pas.

El món és global i per molt que molts no ho vulguin ho continuarà sent. El geni fa molt temps que es va escapar de la làmpada i ja no podem tornar a tancar-lo a dins.

tracking