SEGRE

Jaume Porta Casanellas

Algunes idees per al senyor delegat de Sanitat a Lleida

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR: Ja sé que va molt atrafegat amb l’afer del virus, però, si goso robar-li una mica del seu temps, és amb l’ànim de millorar el que teniu. L’estiu passat em vaig haver de fer una PCR a Astúries. Em van citar a l’Hospital de Jarrio, en un indret amb un mòdul extern i on atenien sense necessitat de baixar del cotxe, com quan vas a comprar una pizza. A Lleida, el matí del dilluns dia 13 estava citat a les 09.30 al CAP de rambla Ferran, on feien esperar la gent al carrer.

Com sap, a Lleida, a les 09.00 del matí del mes de desembre, hi ha 0 graus, i tinc 77 anys. A les 10.00 h, veient la cua i no havent estat encara atès, ja que vaig arribar abans de les 09.30 i portava ja gairebé 45 minuts a la intempèrie, vaig decidir tornar a casa i posar-me a la disposició de CatSalut.

El model McDonald’s també podria ser útil a Lleida, atès que els cotxes tenen calefacció. Una altra idea és no citar totes les persones a la mateixa hora, ja que érem més de vint persones a les 09.30. Li he de dir que, en el cas de les vacunes, en porto tres, i el personal sanitari de Lleida ha estat en les tres ocasions puntual i amb el bon nivell que el caracteritza. Moltes gràcies per la seva atenció.

tracking