SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Fa unes setmanes qui m’havia de dir que la vida em canviaria tant. Aquest escrit és per agrair l’atenció rebuda des del primer moment. La seva professionalitat i sobretot la qualitat humana han fet possible que jo ara estigui bé. El dia 16 de març, després de la visita amb el metge, van prendre la decisió del meu ingrés immediat a l’hospital universitari Arnau de Vilanova de Lleida, ja que el meu diagnòstic era complicat: un tumor a la fosa posterior (voluminós meningioma d’angle postcerebel dret).

El dia 5 d’abril, em van fer la primera operació d’empelt de vàlvula i el dia 22 d’abril una operació llarga, complicada i delicada per poder fer l’extracció del tumor amb èxit. Crec és un bon moment per agrair a tots els professionals que han fet possible la meva recuperació en aquest procés llarg i gens fàcil.

Vull agrair al Dr. Martínez Madrigal i al Dr. Martínez Alcañiz la seva professionalitat i el fet de confiar en mi en tot moment. També vull agrair a totes les infermeres de la quarta planta la seva dedicació. Moltes gràcies, Sílvia. Finalment, vull agrair a tot l’equip de rehabilitació per fer possible que la meva recuperació sigui més fàcil. Moltes gràcies a tots.

tracking