SEGRE

COLABORACIÓN

Una candidatura valenta davant un repte exigent

Diputada del PP al Parlament de Catalunya

Una candidatura valenta davant un repte exigent

Una candidatura valenta davant un repte exigentSEGRE

Creado:

Actualizado:

El Partit Popular de Catalunya desplegarem al llarg d’aquest mes de maig la campanya La Catalunya valenta, que ens portarà a dirigents i diputats a repartir 600.000 fulletons en 96 carpes repartides els caps de setmana a diferents punts del territori català.

Sota l’eslògan La Catalunya valenta, des del PPC volem tocar la fibra des de la sinceritat i la concòrdia, per posar en valor el que ens uneix com a catalans i espanyols, apuntalant així la nostra vertadera història i els arguments teòrics i plausibles que ens permeten afirmar amb tota seguretat que als catalans ens convé continuar formant part d’Espanya. El nostre president, Xavier García Albiol, ha presentat aquesta ofensiva davant les amenaces i coaccions dels nostres governants rupturistes envers els qui no volem trencar amb res, ans el contrari, la nostra intenció és estendre ponts enfront els murs que alguns volen aixecar.

Més que mai és el moment de donar la cara davant les darreres ocurrències de Junqueras, qui va afirmar no fa gaires dies que si no havia referèndum, hi hauria DUI, el que és sinònim d’engany; o les coaccions del diputat de Junts pel Sí Lluis Llach al cos de funcionaris anunciant que serien sancionats davant l’incompliment de la legalitat catalana, i que el President de la Generalitat ha beneït. Una altra burla amb un toc de tirania propi dels qui creuen que la seva ideologia està per sobre de Llei... recorda a èpoques passades. És aquí on aquesta Catalunya valenta hem de dir ben alt que ningú vulnerarà els drets dels funcionaris perquè una hipotètica nova legalitat catalana seria suspesa automàticament, no per ordres del PP sinó perquè és el que dicta el sentit comú.

I és en aquest moment històric, amb un munt de reptes al davant, i tenint en compte que aquests anys com a diputada al Parlament m’han donat l’oportunitat de conèixer les dificultats de la nostra gent al territori, he presentat la meva candidatura per presidir el PP a Lleida al proper Congrés que es celebrarà el proper 3 de juny, després que Dolors López hagi fet un pas al costat amb l’objectiu de donar el relleu a un nou equip que ha de conjuminar veterania i renovació. De fet, oficialment ja sóc precandidata després d’obtenir els avals necessaris. El passat 21 d’abril en presentava 486, amb una diferència de 176 respecte a l’altra precandidatura. És evident que a dia d’avui les xifres em recolzen, i des d’aquí vull agrair als qui m’han fet confiança, sense menystenir la resta d’afiliats que van triar l’altra opció. Al cap i a la fi, tots formem part d’un mateix projecte i sigui quin sigui el resultat final, la integració i la unitat han de ser els pilars bàsics per aconseguir les millors candidatures i resultats en les properes eleccions municipals del 2019. Aquest és l’objectiu: anar tots a una per fer front comú davant el desgavell provocat pel procés, amb valentia i reivindicant els nostres principis amb grans dosis d’humilitat, sacrifici i honestedat.

Tenint en compte que aquesta és la meva carta de presentació, miro el futur amb La Catalunya valenta sense treure la mirada del retrovisor amb l’eslògan de la campanya de les autonòmiques del 2015 Junts guanyem.

tracking