SEGRE

COLABORACIÓN

Mà estesa, honestedat i diàleg a la Diputació

Presidenta de la Diputació de Lleida

Mà estesa, honestedat i diàleg a la Diputació

Mà estesa, honestedat i diàleg a la DiputacióSEGRE

Creado:

Actualizado:

Aquest dijous, 18 d’octubre, he tingut l’honor de ser escollida presidenta de la Diputació de Lleida. Sóc profundament conscient de la responsabilitat que suposa, com també del que aquesta institució representa per a tot el nostre territori i els nostres conciutadans. Ens trobàvem en uns moments en què era del tot necessari, imprescindible i urgent normalitzar el funcionament de la institució.

Assumeixo aquest repte amb plena responsabilitat i amb la sincera voluntat de treballar al servei de tots i cadascun dels 231 municipis que conformen les terres de Lleida, el Pirineu i l’Aran. La meva idea de fer política és a través de mà estesa, honestedat, diàleg, transparència i respecte a tothom. Sé que l’etapa que tenim per endavant és curta i que finalitza el proper mes de maig, amb les eleccions municipals. No obstant això, dedicaré tot el temps i l’esforç necessaris per poder deixar les coses millor del que les he trobades. Obrim un nou temps amb un equip de govern renovat, que treballarà per transformar i millorar les terres de Lleida.

La Diputació de Lleida ha estat, en aquests anys de dura crisi econòmica i social, un pal de paller imprescindible per tal que els nostres ajuntaments poguessin fer front a les seves necessitats. I així continuarà essent, prioritzant el suport a les polítiques socials, amb projectes concrets de benestar per a totes les persones. Paral·lelament, seguirem aplicant una governança responsable, gestionant els recursos econòmics de forma racional i rigorosa, amb equilibri i equitat per a tots els municipis.

Per acabar, voldria ressaltar la voluntat política, meva i de tota la corporació que represento, de contribuir al projecte de la República Catalana des de les terres de Lleida. Vivim uns temps en què els drets fonamentals i les llibertat públiques estan en perill, amb presos i exiliats polítics. Aquesta és una situació excepcional, que no podem, de cap manera, normalitzar. Per tot això, des de la Diputació de Lleida, ens comprometem públicament amb Catalunya, la democràcia i la llibertat.

Mà estesa, honestedat i diàleg a la Diputació

Mà estesa, honestedat i diàleg a la DiputacióSEGRE

tracking