SEGRE

COLABORACIÓN

Propòsits d'Any Nou

Portaveu del PP a la Paeria

Propòsits d’Any Nou

Propòsits d’Any NouSEGRE

Creado:

Actualizado:

Tal com mana la tradició, per acomiadar l’any i abans de les dotze de la nit, vaig menjar-me els dotze grans de raïm acompanyat d’aquells qui més m’estimo. Durant aquest any que deixem enrere, des del grup municipal del PP de Lleida hem treballat de valent, hem fet moltes aportacions i iniciatives de millora per a la nostra ciutat, pensant sempre en l’interès de les persones per sobre d’interessos partidistes o ideològics, perquè els veïns i veïnes de Lleida sou la nostra prioritat. Així seguirem, ningú ens aturarà. Queda molt per a fer, però tot és possible.

Els propòsits requereixen planificació, per això cal pensar com els durem a terme i si hi ha les condicions necessàries perquè siguin possibles. Tinc clar el projecte que necessitem per a Lleida, sóc realista amb els objectius i sé que no s’aconsegueixen per art de màgia, sinó que requereixen esforç i cal anar-los assolint de manera esglaonada. Com bé sabeu, poder és voler, i en aquest sentit tinc els tres ingredients bàsics per aconseguir la meta: curiositat, perseverança i confiança.

Seguidor del costum del raïm de la sort, vaig rumiar, la nit de cap d’any, a cadascuna de les dotze campanades. Tinc clars quins són els meus propòsits i pels quals seguiré treballant i lluitant. Apostem i seguirem apostant per la defensa de la capitalitat lleidatana i per fugir de la idea de Lleida ventafocs i ciutat oblidada. Per una Lleida segura, per la riquesa local, la creació de llocs de treball i l’emprenedoria; pel comerç de proximitat i per a posar fi al cementiri de persianes baixades; per l’Horta de Lleida amb tots els serveis i equipaments, per la infància, l’adolescència i la gent gran, amb absoluta garantia de tots els seus drets. Per Lleida: referent de la cultura catalana, per la implementació de la Fira del Talent, per la Lleida sostenible i activa amb el canvi climàtic, per una millor xarxa de transports públics; per una administració local de proximitat i transparent al servei de les persones i, finalment, per tots vosaltres: lleidatans i lleidatanes, famílies totes, els meus millors desitjos.

Per la Lleida implicada, la ciutat que estimo i a la que serveixo. Us desitjo de tot cor un bon any 2020.

tracking